Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
17.02.2016.

Otvoren Liderski kurs za razvoj veština rukovođenja



Liderski kurs za razvoj veština rukovođenja, u organizaciji Odeljenja za razvoj psihološke delatnosti Sektora za ljudske resurse Ministarstva odbrane,započeo je danas modulom „Samoprocena ličnog stila rukovođenja“ u prostorijama Sektora za materijalne resurse.

Obuka je organizovana u vidu psiholoških radionica i namenjena je rukovodiocima različitih nivoa iz Ministarstva odbrane.U narednih pet nedelja, jednom nedeljno, 12 polaznika biće u prilici da radom u grupama, razmenom iskustava i sagledavanjem primera dobre prakse, unaprede veštinerukovođenja.

Prema rečima rukovodioca kursa i predavača,psihologa Dušana Maleševića iz Grupe za razvoj i koordinaciju psihološke delatnosti, cilj kursa je usavršavanje zaposlenih u oblasti liderskih veština neophodnih u svim segmentima upravljanja ljudskim resursima.

Kroz radionice, grupne vežbe i diskusiju, tokom kursa koji se sastoji iz pet modula, učesnici će biti u prilici da se edukuju u oblasti samoprocene ličnog stila rukovođenja, upravljanja timom, motivacije i razvoja zaposlenih, upravljanja stresom i konfliktima, kao i upravljanju promenama. 
photoFOTOGALERIJA