Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
04.09.2024.

Predsednik Vučić sa pripadnicima Vojske Srbije u kasarni u Loznici



Predsednik Republike i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić susreo se večeras, u kasarni „Podnarednik Momčilo Gavrić“ u Loznici, sa pripadnicima Vojske Srbije, učesnicima taktičke vežbe na Gučevu. Aktivnosti su prisustvovali ministar odbrane Bratislav Gašić i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović.
Predsednik Vučić, tom prilikom, pripremio je i poslužio palačinkama pripadnike Vojske Srbije. 

On je na svom Instagram nalogu napisao da se seća svojih vojničkih dana, kao i večite želje da u kantini imaju palačinke. 
- Sad je došlo vreme da tu želju ispunim našim vojnicima. Mada, u onim mojim starim tiganjima uvek mi je uspevalo, a ovde ništa. Bolje da ostavim i da poslužim vojnike, to mi barem ide. Momci, izvolite – napisao je predsednik Vučić.
Ranije danas, predsednik Srbije održao je sastanak sa predsednicom Narodne skupštine Republike Srbije Anom Brnabić, predsednikom Vlade Srbije Milošem Vučevićem, ministrom odbrane Bratislavom Gašićem i načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Milanom Mojsilovićem u Loznici. Sastanku su prisustvovali i ministri u Vladi Republike Srbije.
photoFOTOGALERIJA
videoVIDEOGALERIJA
04.09.2024
mp4 (53,57 MB)
Predsednik Vučić sa pripadnicima Vojske Srbije u kasarni u Loznici
04.09.2024
mp4 (27,03 MB)
Sastanak