Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
15.04.2022.

Čestitke ministra odbrane povodom Uskrsa



Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović uputio je povodom Uskrsa čestitku svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, koji ovaj praznik slave po gregorijanskom kalendaru, u kojoj se kaže:

„Povodom predstojećih uskršnjih praznika, svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, koji najveći hrišćanski praznik slave po gregorijanskom kalendaru, upućujem najsrdačnije čestitke.

Neka vam radost predstojećeg Uskrsa bude nadahnuće za predani rad i jačanje međusobnog razumevanja, a mir, ljubav i tolerancija neka nam budu osnovna načela koja će nas voditi u zajedničkom stvaranju bolje budućnosti u našoj Srbiji.

Želim vam puno uspeha u životu i radu i da radost praznika podelite sa svojim najbližima u blagostanju.

Hristos Vaskrse.“


Čestitka beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru


Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović uputio je povodom Uskrsa čestitku beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru u kojoj se kaže:

"U ime pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i u svoje lično ime, Vama, Vašem sveštenstvu i svim vernicima Rimokatoličke crkve u Republici Srbiji koji proslavljaju Uskrs, po gregorijanskom kalendaru, čestitam najveći i najradosniji praznik.

Neka Vam Uskrs kao simbol pobede, života i nade, ulije novu snagu u suočavanju sa svim izazovima i poteškoćama i donese nam mir, ljubav i slogu.

Hristos Vaskrse.“