Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
02.04.2021.

Čestitke ministra odbrane povodom Uskrsa



Čestitka beogradskom nadbiskupu monsinjoru Stanislavu Hočevaru

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović uputio je povodom Uskrsa čestitku beogradskom nadbiskupu monsinjoru Stanislavu Hočevaru u kojoj se kaže:

"Preuzvišeni gospodine nadbiskupe,

Vama, sveštenstvu i svim vernicima Rimokatoličke crkve u Republici Srbiji, u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i svoje lično, upućujem iskrene čestitke povodom najvećeg hrišćanskog praznika.

Izražavam veru da će nam Uskrsli Hristos u vremenu kada su ljudske vrednosti na ispitu svima biti putokaz za Božji blagoslov, zajedništvo i solidarnost.“
 

Čestitka pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije  koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru

„Povodom predstojećih uskršnjih praznika, upućujem najsrdačnije čestitke svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji najradosniji hrišćanski praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

Hristovo Uskrsnuće podseća nas na potrebu za razumevanjem i ljubavlju među svim ljudima dobre volje, značaj zajedništva uz poštovanje različitosti koje nas jačaju i ujedno nas poziva na solidarnost.

Želim vam da ovaj praznik proslavite sa svojim porodicama u zdravlju, sreći i duhu međusobnog uvažavanja i da vam donese svako dobro uz obilje Božjeg blagoslova.

HRISTOS VASKRSE – SREĆAN USKRS!“