Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
08.11.2020.

Čestitke ministra odbrane povodom vojnih praznika



Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović uputio je čestitike povodom 8. novembra – Dana finansijske službe i Dana građevinske službe.

U čestitci pripadnicima finansijske službe ministar Stefanović ističe da ta služba obeležava nepunih osam decenija postojanja i rada.

„Zahvaljujući prevashodno stručnosti, potvrdili ste da savremena vojska zahteva neprekidan rad na razvijanju modusa za dobro funkcionisanje finansijske službe“, naveo je ministar Stefanović u čestitci i pripadnicima službe poželeo da i ubuduće profesionalno i kvalitetno izvršavaju postavljene zadatke.

Ministar Stefanović u čestitci pripadnicima građevinske službe naglašava da su „prethodni period obeležili uspešnom realizacijom postavljenih zadataka iz oblasti uređenja prostora za odbranu zemlje, projektovanja, izgradnje i održavanja vojnih nepokretnosti Ministarstva odbrane i Vojske Srbije“.

Uz čestitku za praznik izrazio je uverenje da će u predstojećem periodu raditi na daljem unapređenju službe, ali i jačanju logističke podrške Vojske u celini.