Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
04.07.2018.

Obeležavanje godinu dana rada Vlade Republike Srbije




Godinu dana rada Vlade Republike Srbije u mandatu predsednice Vlade Ane Brnabić biće obeleženo u četvrtak, 5. jula 2018. godine, u Subotici.

Predsednica Vlade će obići više lokacija u toku dana, zajedno sa resornim ministrima, predsednikom Pokrajinske Vlade Igorom Mirovićem i gradonačelnikom Subotice Bogdanom Labanom. Dan se završava velikom konferencijom za medije na Paliću uz učešće svih članova Vlade.

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije će u okviru obeležavanja godinu dana rada Vlade, prirediti za građane Subotice taktičko-tehnički zbor naoružanja i vojne opreme, u vremenu od 10 do 17 časova, na centralnom gradskom trgu, koji će u 14 časova obići predsednica Vlade Ana Brnabić, predsednik Pokrajinske Vlade Igor Mirović i ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Predsednica Vlade Ana Brnabić, zajedno sa članovima Vlade, predstaviće rezultate rada u prvih godinu dana rada i prioritete za naredni period, na konferenciji za medije koja će se održati u Velikoj sali, na Velikoj terasi na Paliću, Park heroja bb, sa početkom u 17 časova.

Najavu o sutrašnjem događaju možete preuzeti i na sajtu Vlade Republike Srbije na sledećoj internet adresi