Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
13.07.2017.

Svečanost povodom završetka školovanja oficira 63. klase Komandno-štabnog usavršavanja



Ministar odbrane Aleksandar Vulin uručiće oficirske bodeže trojici prvorangiranih oficira u 63. klasi Komandno-štabnog usavršavanja Škole nacionalne odbrane, na svečanosti koja će se održati 14. jula, kod Spomenika Neznanom junaku na Avali od 11 časova.

Povodom promocije nove generacije oficira Komandno-štabnog usavršavanja, načelnik Generalštaba Vojske Srbije  general Ljubiša Diković uručiće uverenja o stečenom zvanju komandno-štabnog oficira polaznicima 63. klase Komandno-štabnog usavršavanja.

Komandno-štabno usavršavanje predstavlja drugi nivo stručnog usavršavanja oficira. Organizuje se i realizuje kao redovno i traje jednu školsku godinu. Školovanje u 63. klasi  završilo je 54 oficira među kojima su po dvojica iz Bosne i Hercegovine i Makedonije i jedan iz SAD.

Molimo vas da akreditacije za praćenje ovog događaja pošaljete na info@mod.gov.rs najkasnije do 8.00  časova 14. jula 2017. godine. Predstavnici medija bi trebalo da budu najkasnije do 10.30 časova  na platou ispred Spomenika Neznanom junaku, a prilaz je predviđen putem sa desne strane spomenika.

Osoba za kontakt je kapetan fregate Jovan Krivokapić 064/8329-208.