Ministarstvo odbrane Republike Srbije
 
05.05.2017.

Čelik 2017 - proslava Dana Vojske Srbije, Dana pobede i Dana Evrope



Proslava Dana Vojske Srbije, Dana pobede i Dana Evrope održaće se u Nikincima 9. maja 2017. godine sa početkom u 10 časova. Na svečanosti će biti prikazan deo sposobnosti Vojske Srbije, kao i dostignuti stepen razvoja srpskog naoružanja i vojne opreme.
 
Na poligonu će biti prikazano dejstvo bojevom municijom više od 20 sistema naoružanja, vojne opreme, artiljerisjko-raketnih sistema, aviona i helikoptera Vojske Srbije i MUP, akcije pripadnika Specijalne brigade Vojske Srbije i specijalnih jedinica MUP.
 
Napomena za medije:
 
Molimo vas da akreditacije za praćenje događaja pošaljete na: info@mod.gov.rs, najkasnije do ponedeljka 8. maja do 10 časova. Akreditacija treba da sadrži ime, prezime i podatke za identifikaciju za sve članove ekipe.
 
Prevoz za sve medije iz Beograda je organizovan i obavezan, a autobusi polaze ispred Doma Vojske Srbije, ul. Braće Jugovića 19 u utorak 9. maja u 7.30 časova.
 
Za lokalne i druge medije koji dolaze svojim prevozom nije obezbeđen parking, a ekipe bi trebalo da budu u Nikincima, na kapiji poliogna, najkasnije do 9 časova.
 
Zbog povišenih mera bezbednosti, dolazak medija i kretanje po poligonu neće biti moguće posle 9 časova, a za sve goste je neophodno striktno poštovanje protokola i organizacije rada.
 
Osobe za kontakt: kapetan fregate Jovan Krivokapić, 064/8329-208 i Ana Miletić 064/8329-011.
 
Najavni spot