Министарство одбране Републике Србије
 
ТекстФотогалерија
17.02.2016.

Отворен Лидерски курс за развој вештина руковођења



Лидерски курс за развој вештина руковођења, у организацији Одељења за развој психолошке делатности Сектора за људске ресурсе Министарства одбране,започео је данас модулом „Самопроцена личног стила руковођења“ у просторијама Сектора за материјалне ресурсе.

Обука је организована у виду психолошких радионица и намењена је руководиоцима различитих нивоа из Министарства одбране.У наредних пет недеља, једном недељно, 12 полазника биће у прилици да радом у групама, разменом искустава и сагледавањем примера добре праксе, унапреде вештинеруковођења.

Према речима руководиоца курса и предавача,психолога Душана Малешевића из Групе за развој и координацију психолошке делатности, циљ курса је усавршавање запослених у области лидерских вештина неопходних у свим сегментима управљања људским ресурсима.

Кроз радионице, групне вежбе и дискусију, током курса који се састоји из пет модула, учесници ће бити у прилици да се едукују у области самопроцене личног стила руковођења, управљања тимом, мотивације и развоја запослених, управљања стресом и конфликтима, као и управљању променама.