Министарство одбране Републике Србије
 
ТекстФотогалеријаВидеогалерија
04.09.2024.

Председник Вучић са припадницима Војске Србије у касарни у Лозници



Председник Републике и врховни командант Војске Србије Александар Вучић сусрео се вечерас, у касарни „Поднаредник Момчило Гаврић“ у Лозници, са припадницима Војске Србије, учесницима тактичке вежбе на Гучеву. Активности су присуствовали министар одбране Братислав Гашић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић.
Председник Вучић, том приликом, припремио је и послужио палачинкама припаднике Војске Србије. 

Он је на свом Инстаграм налогу написао да се сећа својих војничких дана, као и вечите жеље да у кантини имају палачинке. 
- Сад је дошло време да ту жељу испуним нашим војницима. Мада, у оним мојим старим тигањима увек ми је успевало, а овде ништа. Боље да оставим и да послужим војнике, то ми барем иде. Момци, изволите – написао је председник Вучић.
Раније данас, председник Србије одржао је састанак са председницом Народне скупштине Републике Србије Аном Брнабић, председником Владе Србије Милошем Вучевићем, министром одбране Братиславом Гашићем и начелником Генералштаба Војске Србије генералом Миланом Мојсиловићем у Лозници. Састанку су присуствовали и министри у Влади Републике Србије.