Министарство одбране Републике Србије
 
ТекстФотогалеријаВидеогалерија
04.03.2022.

Министар Стефановић уручио награде првим победницима квиза из војне историје



Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић уручио је данас победницима првог циклуса квиза из војне историје Радомиру Ђокићу и Марку Обрадовићу наградне ваучере за седмодневни боравак у објектима Министарства одбране и Војске Србије намењеним за одмор и рекреацију.

Победник првог циклуса Радомир Ђокић из Београда, иначе студент Пољопривредног факултета, тачно је одговорио на свих десет питања за минут и осам секунди, а другопласирани Марко Обрадовић из Чачка, припадник 2. бригаде Копнене војске, за минут и двадесет секунди. У такмичарском делу првог циклуса "СВИ КВИЗ" одржаног 5. фебруара учествовало је укупно 232 такмичара.

Министар Стефановић честитао је Ђокићу и Обрадовићу на оствареним резултатима и пожелео им леп боравак на Тари и у Моровићу. Он је овом приликом позвао све да и ове суботе 5. марта у 12 часова учествују у другом циклусу наградног квиза, провере своје знање из српске војне историје и освоје награде.

Подсећамо, сви који желе да учествују у квизу могу то учинити на званичном интернет сајту www.mod.gov.rs и Фејсбук страници Министарства одбране и Војске Србије. Такмичарски циклуси реализоваће се сваке прве суботе у месецу до краја 2022. године.