Министарство одбране Републике Србије
 
22.01.2016.

Центар Министарства одбране за локалну самоуправу Младеновац на новој адреси



В.д. помоћника министра одбране за људске ресурсе Милош Јанковић, са сарадницима, посетио је данас Центар Министарства одбране за локалну самоуправу Младеновац који је недавно пресељен на нову локацију у улици Космајска број 3.

Просторије где је раније био смештен Центар биле су неусловне за рад, због старости објекта, а за проналажење нове локације добијена је подршка Градске општине Младеновац и Града Београда.

Успешним решењем проблема на нивоу општине Младеновац, избегнута је могућност да се Центар привремено пресели на локацију ван општине, а адекватни услови на новој локацији допринеће ефикаснијем раду Центра и побољшати ниво услуге грађанима општине Младеновац.

Тим поводом, в.д. помоћника министра за људске ресурсе, у име Министарства одбране, уручио је признање председнику Привременог органа Владану Глишићу и Извршном директору за корпоративне послове „Telenor d.o.o.“ Бранку Митровићу, са жељом да се успостављена сарадња са Регионалним центром Министарства одбране Београд и Центром Министарства одбране за локалну самоуправу Младеновац одржи и додатно унапреди.