Министарство одбране Републике Србије
 
27.12.2023.

Анализе реализације послова из функционалне надлежности Регионалних центара МО Ваљево, Крагујевац, Нови Сад и Београд



Управа за обавезе одбране Министарства одбране извршила је анализе реализације послова из функционалне надлежности Регионалних центара Министарства одбране Ваљево, Крагујевац, Нови Сад и Београд за 2023. годину.

Анализама су присуствовали начелник Управе за обавезе одбране, пуковник Горан Десанчић, са сарадницима, начелници осталих регионалних центара Министарства одбране као и представници команди, јединица и установа Војске Србије.

Током наведених активности тежишно су анализирани постигнути резултати у раду регионалних центара Министарства одбране и потчињених центара Министарства одбране за локалну самоуправу.

На анализама је закључено да су регионални центри Министарства одбране у текућој години извршили све планиране послове и унапредили своје функционалне способности. Дефинисани су и циљеви и тежишни задаци за 2024. годину, који су у функцији унапређења послова из функционалне надлежности регионалних центара.

По завршетку анализа, најуспешнијим појединцима у регионалним центрима Министарства одбране додељене су захвалнице и стимулативне мере за постигнуте резултате у раду, док је  Центар Министарства одбране за локалну самоуправу Шабац проглашен најбољим центром у 2023. години.
photoФОТОГАЛЕРИЈА