Министарство одбране Републике Србије
 
07.04.2023.

Честитке министра одбране поводом ускршњих празника



Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић упутио је поводом ускршњих празника честитку београдском Надбискупу монсињору др Ладиславу Немету и припадницима Министарства одбране и Војске Србије, који овај празник славе по грегоријанском календару. У честиткама се каже:

Честитка београдском Надбискупу монсињору др Ладиславу Немету

Преузвишени господине Надбискупе,

у име припадника Министарства одбране и у своје лично име, Вама, свим црквеним великодостојницима, вашем свештенству и свим верницима Римокатоличке цркве у Србији желим да предстојећи Ускрс, као најлепша молитва, дар и благослов од Бога, донесе мир, срећу, здравље и толеранцију.

Нека Ускрсно отајство светли надом и испуњава Вас миром у свим тренуцима живота.

ХРИСТОС ВАСКРСЕ - ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!
СРЕЋАН УСКРС!
 

Честитка припадницима Министарства одбране и Војске Србије

„Поводом највећег и најсрећнијег хришћанског празника Васкрса - Ускрса који је симбол новог почетка и вечног живота у вери и миру, свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије и њиховим породицама који овај празник прослављају по рачунању западних цркава упућујем искрене и срдачне честитке.

Нека вам радост предстојећег Ускрса буде ослонац за љубав, здравље и међусобно разумевање, а срећа нека вам буде вечни пратилац и да вас и ваше најмилије Господин чува мноштвом својих благослова.

Желим вам пуно успеха у животу и раду и да радост благдана поделите са својим најближима у радости и благостању.“

ХРИСТОС ВАСКРСЕ - ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!
СРЕЋАН УСКРС!