Министарство одбране Републике Србије
 
22.04.2022.

Честитке министра Стефановића поводом Васкрса



Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом Васкрса свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије православне вероисповести честитку у којој се каже:  
 
“Свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије православне вероисповести срдачно честитам свесветли празник васкрсења Христовог.

Нека вам радост највећег хришћанског празника буде надахнуће да истрајемо у нашој заједничкој борби за стварање боље будућности у нашој Србији.

Упућујем вам најискреније жеље за успех у личном животу и професионалном раду са надом да ћете радост овог празника над празницима поделити са својим најближима у миру и крепком здрављу.
 
ХРИСТОС ВАСКРСЕ!“


Честитка Његовој Светости Патријарху српском господину Порфирију
 
„Ваша светости,

У име припадника Министарства одбране и Војске Србије и своје лично Вама, свештенству, монаштву и свим верницима срдачно честитам празник Христовог Васкрсења.

Уверени у Ваше молитвено заступништво за припаднике Министарства одбране и Војске Србије, у овим тешким и изазовним временима молимо се да Вам Господ подари духовну снагу да и убудуће успешно руководите Српском православном црквом.  
 
Желим Вам да крепког здравља, у миру и радости прославите највећи хришћански празник,
 
ХРИСТОС ВАСКРСЕ!“


Честитка епископу војном господину Арсенију
 
„Ваше преосвештенство,

У име припадника Министарства одбране и Војске Србије и своје лично, честитам Вам празник Христовог Васкрсења.

Молимо се да Вас Господ оснажи да наставите и даље да успешно управљате повереном Епархијом нишком и војним свештенством. Поздрављам Вас поздравом непролазне радости због победе живота над смрћу:
 
ХРИСТОС ВАСКРСЕ!“