Министарство одбране Републике Србије
 
15.04.2022.

Честитке министра одбране поводом Ускрса



Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом Ускрса честитку свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије, који овај празник славе по грегоријанском календару, у којој се каже:

„Поводом предстојећих ускршњих празника, свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије, који највећи хришћански празник славе по грегоријанском календару, упућујем најсрдачније честитке.

Нека вам радост предстојећег Ускрса буде надахнуће за предани рад и јачање међусобног разумевања, а мир, љубав и толеранција нека нам буду основна начела која ће нас водити у заједничком стварању боље будућности у нашој Србији.

Желим вам пуно успеха у животу и раду и да радост празника поделите са својим најближима у благостању.

Христос Васкрсе.“


Честитка београдском надбискупу Станиславу Хочевару


Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом Ускрса честитку београдском надбискупу Станиславу Хочевару у којој се каже:

"У име припадника Министарства одбране и Војске Србије и у своје лично име, Вама, Вашем свештенству и свим верницима Римокатоличке цркве у Републици Србији који прослављају Ускрс, по грегоријанском календару, честитам највећи и најрадоснији празник.

Нека Вам Ускрс као симбол победе, живота и наде, улије нову снагу у суочавању са свим изазовима и потешкоћама и донесе нам мир, љубав и слогу.

Христос Васкрсе.“