Министарство одбране Републике Србије
 
08.03.2022.

Честитка министра одбране поводом Међународног дана жена



Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић честитао је данас свим припадницама Министарства одбране и Војске Србије, као и свим дамама у Србији, Међународни дан жена - 8. март.

„Важност улоге жене у свим сегментима живота показала се више пута кроз историју. Одувек сте успевале да тријумфујете на свим пољима, као невероватна бића која доносе нови живот на свет, као мајке, баке, сестре, супруге, ратнице, официри, професорке, научнице, докторке, уметнице… Та традиција и данас се наставља, али са једном разликом - на местима где је појава жене била изузетак, данас је пракса“, рекао је министар Стефановић.

Он је изразио задовољство због чињенице да је данас све већи број жена у редовима Министарства одбране и Војске Србије, у нашим војним школама и на добровољном служењу војног рока.

„Драге припаднице нашег система одбране, хвала вам што сте снага и ослонац и својих породица и наше војске и наше земље.  Хвала вам што у срцу носите неизмерну љубав према Србији. Честитам вам 8. март у жељи да сваки дан у години буде ваш празник!“, навео је министар одбране.
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
07.03.2022
mp4 (46,07 MB)
Честитка министра