Министарство одбране Републике Србије
 
02.04.2021.

Честитке министра одбране поводом Ускрса



Честитка београдском надбискупу монсињору Станиславу Хочевару

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом Ускрса честитку београдском надбискупу монсињору Станиславу Хочевару у којој се каже:

"Преузвишени господине надбискупе,

Вама, свештенству и свим верницима Римокатоличке цркве у Републици Србији, у име свих припадника Министарства одбране и Војске Србије и своје лично, упућујем искрене честитке поводом највећег хришћанског празника.

Изражавам веру да ће нам Ускрсли Христос у времену када су људске вредности на испиту свима бити путоказ за Божји благослов, заједништво и солидарност.“
 

Честитка припадницима Министарства одбране и Војске Србије  који Ускрс славе по грегоријанском календару

„Поводом предстојећих ускршњих празника, упућујем најсрдачније честитке свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије који најрадоснији хришћански празник славе по грегоријанском календару.

Христово Ускрснуће подсећа нас на потребу за разумевањем и љубављу међу свим људима добре воље, значај заједништва уз поштовање различитости које нас јачају и уједно нас позива на солидарност.

Желим вам да овај празник прославите са својим породицама у здрављу, срећи и духу међусобног уважавања и да вам донесе свако добро уз обиље Божјег благослова.

ХРИСТОС ВАСКРСЕ – СРЕЋАН УСКРС!“