Министарство одбране Републике Србије
 
04.07.2018.

Обележавање годину дана рада Владе Републике Србије




Годину дана рада Владе Републике Србије у мандату председнице Владе Ане Брнабић биће обележено у четвртак, 5. јула 2018. године, у Суботици.

Председница Владе ће обићи више локација у току дана, заједно са ресорним министрима, председником Покрајинске Владе Игором Мировићем и градоначелником Суботице Богданом Лабаном. Дан се завршава великом конференцијом за медије на Палићу уз учешће свих чланова Владе.

Министарство одбране и Војска Србије ће у оквиру обележавања годину дана рада Владе, приредити за грађане Суботице тактичко-технички збор наоружања и војне опреме, у времену од 10 до 17 часова, на централном градском тргу, који ће у 14 часова обићи председница Владе Ана Брнабић, председник Покрајинске Владе Игор Мировић и министар одбране Александар Вулин.

Председница Владе Ана Брнабић, заједно са члановима Владе, представиће резултате рада у првих годину дана рада и приоритете за наредни период, на конференцији за медије која ће се одржати у Великој сали, на Великој тераси на Палићу, Парк хероја бб, са почетком у 17 часова.

Најаву о сутрашњем догађају можете преузети и на сајту Владе Републике Србије на следећој интернет адреси