Министарство одбране Републике Србије
 
13.07.2017.

Свечаност поводом завршетка школовања официра 63. класе Командно-штабног усавршавања



Министар одбране Александар Вулин уручиће официрске бодеже тројици прворангираних официра у 63. класи Командно-штабног усавршавања Школе националне одбране, на свечаности која ће се одржати 14. јула, код Споменика Незнаном јунаку на Авали од 11 часова.

Поводом промоције нове генерације официра Командно-штабног усавршавања, начелник Генералштаба Војске Србије  генерал Љубиша Диковић уручиће уверења о стеченом звању командно-штабног официра полазницима 63. класе Командно-штабног усавршавања.

Командно-штабно усавршавање представља други ниво стручног усавршавања официра. Организује се и реализује као редовно и траје једну школску годину. Школовање у 63. класи  завршило је 54 официра међу којима су по двојица из Босне и Херцеговине и Македоније и један из САД.

Молимо вас да акредитације за праћење овог догађаја пошаљете на info@mod.gov.rs најкасније до 8.00  часова 14. јула 2017. године. Представници медија би требало да буду најкасније до 10.30 часова на платоу испред Споменика Незнаном јунаку, а прилаз је предвиђен путем са десне стране споменика.

Особа за контакт је капетан фрегате Јован Кривокапић 064/8329-208.