Министарство одбране Републике Србије
 
05.05.2017.

Челик 2017 - прослава Дана Војске Србије, Дана победе и Дана Европе



Прослава Дана Војске Србије, Дана победе и Дана Европе одржаће се у Никинцима 9. маја 2017. године са почетком у 10 часова. На свечаности ће бити приказан део способности Војске Србије, као и достигнути степен развоја српског наоружања и војне опреме.
 
На полигону ће бити приказано дејство бојевом муницијом више од 20 система наоружања, војне опреме, артиљерисјко-ракетних система, авиона и хеликоптера Војске Србије и МУП, акције припадника Специјалне бригаде Војске Србије и специјалних јединица МУП.
 
Напомена за медије:
 
Молимо вас да акредитације за праћење догађаја пошаљете на: info@mod.gov.rs, најкасније до понедељка 8. маја до 10 часова. Акредитација треба да садржи име, презиме и податке за идентификацију за све чланове екипе.
 
Превоз за све медије из Београда је организован и обавезан, а аутобуси полазе испред Дома Војске Србије, ул. Браће Југовића 19 у уторак 9. маја у 7.30 часова.
 
За локалне и друге медије који долазе својим превозом није обезбеђен паркинг, а екипе би требало да буду у Никинцима, на капији полиогна, најкасније до 9 часова.
 
Због повишених мера безбедности, долазак медија и кретање по полигону неће бити могуће после 9 часова, а за све госте је неопходно стриктно поштовање протокола и организације рада.
 
Особe за контакт: капетан фрегате Јован Кривокапић, 064/8329-208 и Ана Милетић 064/8329-011.
 
Најавни спот